Contact, AVG

contact

T: +31 (0)73 6137798 of +31 (0)6 13385275)
E: info@dantian.eu
S: 
Facebook
B: NL27INGB0005522132

praktijkadres

Van Rijckevorselstraat 20
5262 XK Vught
Ingang Vendelstraat

 

pricacyverklaring

Deze privacyverklaring is gebaseerd op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en geeft de verwerking weer van jouw persoonsgegevens door Ruud Raaijmakers, Dantian,
Van Rijckevorselstraat 20, 5262 XK, Vught.

Lees deze privacyverklaring aandachtig door, want het bevat essentiële informatie over hoe jouw persoonsgegevens worden verwerkt.

Doel van de gegevensvastlegging:

De persoonsgegevens worden alleen gebruikt om contact met je te kunnen opnemen (bijvoorbeeld in geval van ziekte).

Persoonsgegevens die Dantian vastlegt

Deelnemers aan de qigong- en taijilessen

  • voornaam en achternaam
  • telefoonnummer
  • e-mailadres

Cliënten medische qigong

  • voor- en achternaam
  • geslacht
  • geboortedatum
  • adresgegevens
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en/of telefonisch

Indien dit in het belang is van de begeleiding of de behandeling, leg ik de volgende bijzondere persoonsgegevens vast:

  • huisarts/medisch specialist
  • personen jonger dan 16 jaar, telefoonnummer en e-mailadres van beide ouders

Omgang met gegevens

Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden, tenzij aan jou hiervoor expliciet toestemming is gevraagd (bijvoorbeeld om met een andere behandelaar te kunnen overleggen).

Er is een adequate beveiliging van zowel de analoge als digitale gegevens. De gegevens worden voor altijd bewaard, tenzij je aangeeft dit niet (meer) te willen. Je hebt namelijk het recht op inzage, correctie, verwijdering en het meenemen van eigen gegevens. Bovendien heb je altijd het recht op intrekking van verleende toestemming.

klachtenregeling

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over hoe Dantian omgaat met jouw persoonsgegevens.

Blog



Volg ons


Inschrijven nieuwsbrief